Träning

Katja_piloxingbild_w200Jag har jobbat som danslärare, koreograf och dansare större delen av mitt vuxna liv. På senare tid har jag lämnat dansen bakom mig och jobbar nu som gruppträningsinstruktör. Jag erbjuder gruppträning till företag, på kick-offer, möhippor, födelsedagskalas m.m. Varför inte kombinera ett pass med en föreläsning m kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar. Jag erbjuder följande träningskoncept:

Zumba fitness

Dancefitness till latinomusik, världsrytmer och moderna hits. Roligt, svettigt och enkelt! Du får släppa loss din inre dansare och njuta av musiken.

Zumba Burst

Zumba med högintensiva intervaller. När du vill ha en extra utmaning.

Zumba Kids

Zumba för barn. Anpassat efter barnens motorik och utveckling.

Piloxing

En högintensiv blandning av box, pilates och dans. Kondition, bålstabilitet, balans och styrka i en utmanande och rolig blandning. Beroendeframkallande!

Organic Bodywork

Funktionell styrka i annorlunda förpackning. Med inspiration från yoga, pilates och dans och med fokus och flöde tränar vi styrka på ett nytt sätt.

Core

Styrka för bålen.

Yin yoga

En lugn yogaform som ger dig möjlighet att möta dig själv och bara vara här och nu samtidigt som den ger en smidig bindväv.

Restorative yoga

Den lugnaste yogaformen som handlar om återhämtning och påfyllnad.

Yoga Nidra

En guidad meditation som ger djup avslappning och återhämtning. 20 minuter yoga nidra motsvarar 4 timmars sömn.

Vill du veta mer?

Kontakta mig

Om Katja

Jag brinner för att få människor att må bra och erbjuder kurser, coaching och föreläsningar inom kost, hälsa och träning för både privatpersoner och företag.

Är du beredd att ta ett steg mot ett hälsosammare liv? Då har du kommit rätt!

Läs mer om mig