Våren är på intågande och jag har massor av nya spännande saker på gång!

En av dessa är Piloxing Knockout, Piloxing Academys nya träningskoncept. Piloxing Knockout är ett intervallbaserat pass på 45 minuter med inslag av box, pilates/funktionella övningar samt plyometrik. Jag har väntat ett helt år på att Knockout ska lanseras i Europa och för dryga veckan sedan var det dags för mig att flyga till ett vårligt Paris för att ta den första instruktörsutbildningen någonsin i Europa! Som grädde på moset hölls utbildningen av Piloxingens grundare, krutpaketet Viveca Jensen, och hennes trogna medarbetare Cortney Cornall.

Och jag kan lova er att passet är en Knockout, det är enkelt, roligt och du blir rejält utmanad! En liten sneakpeak kan du se här nedan!

Jag har tillhört Piloxingfamiljen sedan 2011 och Piloxingen ligger mig varmt om hjärtat, det är en grym träningsform. Och Viveca har verkligen lyckats med Knockouten, den är ett komplement för den som vill ha lite mer utmaning och som vill komma i form snabbt! Jag är oerhört stolt över att än så länge vara en av 3 Knockoutinstruktörer i Sverige. Jag hoppas på att få massvis av fler kollegor i framtiden!
Den 20/4 ska jag på påbyggnadsutbildning i restorative yoga och yoga nidra med ytterligare några av mina favoritmänniskor, Mona Anand och Gina Menza. När jag förra året gick grundutbildningen för dessa 2 kvinnor föll jag handlöst, så otroligt kunniga, kloka och roliga personer. I höstas när jag  besökte Gina på Ishtayoga i New York fick jag ett fantastiskt varmt mottagande trots att bara tillbringat 4 dagar med henne under utbildningen i Stockholm. Jag ser verkligen fram emot att få tillbringa tid med dessa 2 och fördjupa mina kunskaper.