Vem är Katja?

Jag har oftast flera olika projekt på gång och är en utpräglad mångsysslare. Den röda tråden i mitt arbete är hälsa, jag brinner för att få människor att må bäst.

Mitt yrkesverksamma liv har alltid haft parallella spår, jag är socionom och personalvetare och har den senaste åren specialiserat mig på bostadssociala frågor. Jag har också utbildning inom MI (som metodstödjare och MI-coach) samt inom ledarskap.

Parallellt med detta har min passion också funnits i den orientaliska dansen, jag har arbetat som danspedagog, koreograf och dansös i snart 15 år. Jag har rest världen runt med dansgruppen Sheherazade och jag har också arbetat med att anordna event, shower och workshops med de absolut största namnen inom den orientaliska dansen.

På senare år har jag upptäckt glädjen i att arbeta som gruppträningsinstruktör. Jag är licensierad att hålla klasser i Zumba, Piloxing och Organic Bodywork. Jag är också utbildad i Yin-yoga, Restorative yoga och core.

Jag har alltid älskat mat och att laga mat och genom kärleken till maten har jag också upptäckt hur mycket det vi äter påverkar oss och hur vi mår, men också hur det påverkar miljön. Jag vill inspirera till att äta en kost som är hållbar för vår miljö och som ger dig mängder med energi. Jag är vegetarian sedan några år tillbaka. Jag har utbildat mig till kostkonsult och i raw food.

Jag driver matbloggen Katjas Mat och jag skriver en kolumn för Årstiderna om raw food. Jag föreläser om kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar. Jag coachar i livsstilsförändringar och kostförändringar så att du kan hitta din optimala hälsa. Jag håller matlagningskurser i vegetarisk och vegansk mat samt raw food och tar mig an cateringuppdrag.

Kostkonsultation och livsstilscoachning

Jag erbjuder kostkonsultation och livsstilscoachning. Vi utgår från din nuvarande kost och situation och jobbar emot de mål som du själv sätter.

Läs mer

Träning

Jag erbjuder följande träningskoncept: Zumba fitness, Zumba Burst, Zumba Kids, Piloxing, Organic Bodywork, Core, Yin yoga, Restorative yoga och Yoga Nidra.

Läs mer

Föreläsningar

Jag föreläser om kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar till privatpersoner, företag, skolor och föreningar. Jag skräddarsyr gärna innehållet efter era behov och önskemål! Jag föreläser även inom socialt arbete.

Läs mer

Matlagningskurser

Jag erbjuder matlagningskurser i raw food, vegetarisk och vegansk matlagning till privatpersoner och företag. Gå ihop några stycken så kommer jag gärna hem till dig och håller en kurs!

Läs mer

Vill du veta mer?

 

Kontakta mig