Photo 2014-05-25 08 34 21På den här webbplatsen har jag dels samlat alla de tjänster jag erbjuder och dels kommer att att blogga om hälsa ut ett brett perspektiv. Det kommer att bli inlägg som handlar om allt från träning och kost till hållbara livsstilsförändringar, balans och relationer; ja, helt enkelt om olika saker som rör sig i mitt huvud, vilket mestadels handlar om hälsa på ett eller annat sätt. Jag kommer säkert slänga in ett boktips eller två eller dela länkar till intressanta studier och artiklar som jag stöter på. För jag är nog faktiskt smått besatt av hälsa!

Jag hoppas att du kommer att känna dig inspirerad och få ny kunskap av att läsa bloggen, och kanske också nya tankefrön att fundera vidare på. Och så hoppas jag förstås också på att få höra om dina erfarenheter och åsikter!

Min matblogg Katjas mat kommer att finnas kvar som en egen blogg, där du även i fortsättningen kommer att hitta recept på god och grön mat. På Katjas mats sida på Facebook finns bilder på vad jag äter och länkar till diverse artiklar och studier som jag finner värda att dela. Så är du ute efter att få inspiration i köket, besök gärna Katjas mat och Facebooksidan.