Kostkonsultation och livsstilscoachning

Photo 2013-02-24 12 04 36 (HDR)Jag erbjuder kostkonsultation och livsstilscoachning. Vi utgår från din nuvarande kost och situation och jobbar emot de mål som du själv sätter. Med motiverande samtal får du hjälp att hitta din egna drivkraft och motivation. Du får konkreta tips, råd, inköpslistor m.m. så att du ska kunna välja en kost som ger dig mer energi och vitalitet.

Jag förespråkar ingen särskild diet, utan anpassar alla kostråd efter dig, din hälsa och dina mål. Mitt mål är att kunna hjälpa dig att hitta en livsstil och kost som ger dig massor av energi och optimal hälsa.

Jag finns i Stockholm, men kan också jobba med dig via Skype och e-post.

Så här går det till:
Initialt får du fylla i en kostdagbok samt fylla i frågeformulär kring din hälsa. Därefter har vi ett samtal kring dina mål och hur jag kan stötta dig på bästa sätt. Du får kostråd, tips, inköpslistor, exempelmenyer etc att följa.

Vi följer sedan upp dina framsteg tillsammans och justerar det som eventuellt inte fungerat och ser vilka nästa steg som är rimliga att ta.

Vill du veta mer?

Kontakta mig

Om Katja

Jag brinner för att få människor att må bra och erbjuder kurser, coaching och föreläsningar inom kost, hälsa och träning för både privatpersoner och företag.

Är du beredd att ta ett steg mot ett hälsosammare liv? Då har du kommit rätt!

Läs mer om mig