Föreläsningar

Föreläsningar om kost och hälsa

gröntJag föreläser om kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar till privatpersoner, företag, skolor och föreningar. Jag skräddarsyr gärna innehållet efter era behov och önskemål! Några idéer till olika föreläsningar

  • En grönare vardag
    Varför är det viktigt att äta mycket frukt och grönsaker och hur kan vi på ett enkelt sätt äta mer och fler grönsaker och frukt? Jag ger mina bästa tips på en grönare vardag. Kan kombineras med matlagningskurs.
  • Hållbara livsstilsförändringar
    Att förändras är svårt! Vad är det som krävs för att förändringar ska bli bestående? Hur skapar vi hållbara förändringar för livet. Jag ger mina bästa tips kring hållbara livsstilsförändringar hämtade från forskning och egna erfarenher.

Föreläsningar för socialtjänst, socionomer m.fl.

Jag har nära på 20 års erfarenhet som socionom och har arbetat i olika projekt med bostadssociala frågor, både med vräkningsförebyggande frågor och som boendesamordnare.

  • Bostadssociala frågor
    Hur kan man arbeta med bostadssociala frågor inom socialtjänsten? Vilka fallgropar finns? Vilka framgångsfaktorer finns? Och vad behöver man tänka på?

Vill du veta mer?

Kontakta mig

Om Katja

Jag brinner för att få människor att må bra och erbjuder kurser, coaching och föreläsningar inom kost, hälsa och träning för både privatpersoner och företag.

Är du beredd att ta ett steg mot ett hälsosammare liv? Då har du kommit rätt!

Läs mer om mig